Casa

Igår var det en fantastiskt rolig hemmafest hemma hos oss, tyvärr blev själva kvällen inte så lyckad, vi kom ut alldeles för sent och ja, blev en tur på stan och sedan gick vi hem för att sova gott! Men jag tänkte lägga upp lite bilder med alla människor, det var jag, Andrea, Isabelle, Caroline, Carles, Omar, Ingrid, Jonas, Johan, Rickard, Petri, Hanna, Petris andra kusin som jag inte kommer ihåg vad han heter och två svenskar som jag inte heller kommer ihåg vad de heter haha!


Det började väldans lugnt..


Omar från England, Andrea och Carles från Spanien


Så här glada var de över att se mig :D


Isabelle, Rickard och Johan. (R och J är båda från Finland.)


Så här ser finska Jonas ut när han precis utfört sina behov!


Andrea haha, närmare bild på hennes pimpade dator också.


Carles och Omar


Sedan kom Petri med


hans kusiner Hanna och ? haha :D. Petri är från Finland så därför vi
har så mycket finnar hemma hos oss hehe.

Ja, det var ju en fin redovisning på vilka som var här, även två svenskar som jag inte orkar leta upp bilder på. Vid två gick vi ut, som sagt kom vi ut alldeles för sent och allt blev bara misslyckat. Så drog hem och sov istället. Jag vaknade vid ett av att Andrea kommer in säger "Godmorgon, GODMOORGON", ni vet som den där sången. Hon lämnar en tallrik med en pannkaka och en juice-mugg i sängen går ut och stänger dörren igen. Jag ligger och blundar och tänker "Drömde jag det där?", men när jag öppnar ögonen så står det faktiskt en tallrik med pannkaka och juice bredvid mitt huvud. Det är en sådan där dröm som man bara brukar önska kunde hända en någon gång. Att man bara öppnar ögonen också är det mat där! Det var en underbar pannkaka med jordgubbssylt och en färskpressad jordgubbs- och kokos-juice från La Boqueria. MUMS! I alla fall så kravlar jag mig upp och går ut till Andrea och Carles i köket. Vi tre sätter oss och kollar på True blood och äter upp de sista pannkakorna, det var underbart gott. Vid tredje avsnittet av True Blood (har redan sett dem) så går jag in till mig och landar på sängen och sover till 18.00! Sedan dess har jag suttit vid datorn och varit och handlat. Nu ska vi laga pasta med ost och körsbärstomater, kommer bli asnice! Sedan kanske vi ska till Petri, han fyller år imorgon så han kanske skulle fira det idag. Nej, nu måste jag hjälpa till och även duscha :S. Vill verkligen inte för vattnet är fortfarande iskallt.. Apropå vatten så har jag upptäckt att grannarna, vet inte vilka säkert den där psyko-tanten som bor här ngnstans, kastar vattenflaskor mot vårat fönster :O. När vi har fest till exempel, igår kastade de vattenflaskor som satan och det dunkar i väggen som bara den! Jag tror faktiskt att det var det som skrämde livet ur mig härom natten. Jag fattar verkligen inte, vi hade ingen musik eller något igår, pratade bara. OCH om man tycker att vi är störande säg det, ring på eller något, kasta inte några jäkla vattenflaskor. ¡IDIOTAS!


¡Mi vida negra!

Ja, mitt liv i BCN är verkligen svart. Klädvis i alla fall haha! BCN är ju som antagligen de flesta vet, en stad med mycket, mycket, MYCKET shopping. Ikväll tänkte jag visa vad jag shoppat här i Barcelona under min vistelse. Jag har i princip bara köpt partykläder för att det är det enda som man behöver ha mycket av haha! Här kommer lite bilder för er att kolla på!

      
    

   

Den med spets i ryggen ska jag ha idag, även änglavinga-örhängena och hjärtat på slutet. Den där blåa, glittrande massan inklämd i en liten behållare är eyeliner. Ja, detta är det jag köpt, förutom mat och städsaker. Eller mina toalett-hållare/duschhållare. Detta var inte ett så intressant inlägg, men jag orkar inte skriva mer. Idag hade jag förresten min FÖRSTA tenta! Det var otroligt, otroligt tråkigt. Fonetik, om ni inte vet vad det är så slå upp det haha. Jag pluggade lagom mycket (HAHA!) och jag TROR att det gick bra. Eller jag hoppas. Men nu ska jag umgås med dem som är här, än så länge är det jag (evidentemente), Andrea, Isabelle, Caroline, Ingrid, Carles från Girona Spanien och Omar från England. Vilket gäng! Senare kommer Petri, Jonas, två av Petris kusiner och några andra haha. Känner på mig att det kommer bli en bra, mycket-mycket bra kväll! Godnatt på er hemma i Sverige, eller om ni är unga och friska så är ni antagligen på väg mot klubben snart. Vi kommer förmodligen dra vid tolv för att hinna med sista tunnelbanan och sedan sitta på en bar och dricka billigt. Man går inte ut förrän vid 2 och dansar skiten ur sig till 6 på morgonen, liiiite annorlunda än hemma! :D. Lilla draken heter Phillipe och fisken heter Juan, bara för att den är köpt för 1 euro haha!

BESOS!


Rayos de sol

Jag överlevde den hemska natten. Inget fanns utanför och ja, jag vet inte vad det var.. Lite komiskt nu, men på morgonen kom snubbarna som jobbar för Lars-Erik. De var här och klättrade ner i källaren genom vårat fönster för att hämta SÄNGAR! Dunkade som fan när de skulle upp med sängarna och jag fattar inte varför de inte kan fixa dörren där nere istället för att klättra genom våran lägenhet. Så jag vände mig och tog en LÅNG sovmorgon haha.

Ja, igår blev det en till Nasty Mondays och det var askul! Dock blev Isabelles mobil snodd och det var inte så kul, men.. De tog bara mobilen i alla fall. Idag ska jag till skolan, om exakt en halvtimme börjar jag haha. Så jag tror att vi ska gå snart, och Andrea har satt mig på kaffe-terapi. Jag ska lära mig att dricka kaffe för det är ett måste enligt henne. Nu måste jag dra, kanske Starbucks innan vi går till skolan?



¡Me encanta Starbucks!


!!!

HJÄLP! Jag är så jävla rädd att mina händer skakar när jag skriver detta. Det dunkade som fan utanför i köket/vardagsrummet nyss. Jag vet inte vad det är och jag nojjar mig säkert över ingenting, men panikslagen är jag i alla fall! Jag har precis stängt mitt fönster och lyckats hitta nycklarna i panik för att låsa min dörr. Jag kommer förmodligen att skratta åt det här imorgon, men just nu är det INTE speciellt komiskt! Seriöst, jag är helt livrädd och som grädden på moset är jag pissnödig som FAN! Buhu, hjälp mig någon! Jag vågar inte öppna dörren för att se vad som hänt. iofs om det skulle vara en person där ute så skulle en autolampa tänts men ändå... Herregud, varför måste jag vara ensam vaken i sådana här situationer!!! Tänk om det är någon där ute?! Just nu far bilder på massmördare, rånare, prostituerade, elaka clowner (?!) och äckel-mannen i Waxhouse runt i huvudet. Tänk om det här slutar med att jag måste kissa i en skål som råkar stå på mitt rum, hur pinsamt och hemskt är inte det. Hjärtat pumpar verkligen och nu, nu kan jag definitivt INTE sova.. Vart är min räddare i nöden när jag väl behöver honom?!

Adios..

Nu går jag till Linnéa, i REGNET, och äter pizza. Hörs!

PS. GRATTIS Mamma! DS.




Tarantino tema på Apolo ikväll, ses där! (not.. ^^)

RSS 2.0