¡Opium-Sushi-Cava-Apolo-noche!

Jag vill bara tillägga att det är min regnjacka du ser Anna. Så du kan sluta upp med ditt surande! Angående den kanske lite förvirrande rubriken så var det en fantastiskt måndagskväll/natt jag hade denna veckan. Det började med att jag, Andrea, Isabelle och Caroline åkte till Opium Mar för att äta gratis sushi. Man skriver upp sig på en lista på facebook, kommer in gratis och får mat ^^.


På vägen till tunnelbanan!


Alla fick en varsin sådanhär tallrik ^^


Champanj till alla! Plus att Caroline fick jobberbjudande haha :D


Vi tyckte helt klart att det var mumsigt!

Sedan kom även Erik, Simon och Joakim och joinade oss på Opium innan vi var tvungna att skynda oss till tunnelbanan innan sista tåget gick vid 00.00. Vi gick hem till oss och hade lite förfest med vin, musik och jag dokumenterade såklart lite för era nyfikna nunnor! :D


Joakim, underbara Andrea (med hennes nysprayade dator!) och Simon


Erik, den wierdaste, knäppaste, mest oförutsägbara, roligaste och
underbaraste person jag någonsin träffat haha :D. (Han gjorde slut med
sin tjej och gav henne ett okokt ägg som tröst, what's up with that?!)


Alla på väg till Apolo, så även Erik, the chipmunk himself


People on the move..


Dancing into the night


Har alla blivit påverkade av Anna ANKA-hysterin som jag inte förstår?
(Isabelle, Simon, Andrea, Caroline och Erik)


Bienvenido a Nasty Mondays en Barcelona!


High on life


Kvällens sötaste bild! (Isabelle)


Mohaha!


Vid 04.00 sa vi hejdå till Apolo

Det bar hemåt, men tyvärr hände det första tråkiga under våran vistelse här. Caroline blev bestulen på sitt dophalsband. En kille ryckte helt enkelt halsbandet från hennes hals och sprang, helt utan anledning eftersom han inte kommer få speciellt mycket för det. IDIOT! Med sura miner gick vi hem i tysthet och Simon lagade pannkakor till alla, han är tydligen pannkaksmästare! (Tyckte inte hans pannkakor var något speciella ^^). Gott var det i alla fall och tillslut somnade vi alla vid 06.00 ungefär. Detta för att sedan släppa oss upp och gå på 2,5 timmes fonetik-lektion. Jag vet inte hur många till Nasty mondays jag kommer orka, men jag måste i alla fall prova på Crapy Thusdays som är idag haha. Dock INTE inatt för nu ska jag sova skönt i min säng och gå upp imorgon för att plugga! Nattis på er alla! PS. Den person som kommer och hälsar på för jätte jätte JÄTTEgärna ta med min systemkamera. Jag kommer älska den personen mer än någonsin och ja detta är riktat till dig Josse. Känn dig inte tvingad, men vissa ändringar i sovplats kan möjligtvis, säkerligen ändras om systemkamera ej är med... Haha! :D




Mi habitación

God morgon solstrålar!
Nej jag har inte nyss vaknat, på grund av en något märklig och oväntad händelse på facebook igår kväll så kunde jag inte somna. Ett visst berusat och högt (gräs ^^) ansikte dykte upp varenda gång jag blundade, så nu sitter jag här och har inte sovit något alls. Däremot har jag gjort något väldigt bra faktiskt, STÄDAT!
Ja, jag har städat mitt rum och skurat golvet i hela lägenheten. Jag tror inte att jag har väckt varken Isabelle eller Andrea under hela tiden. En annan sak som jag har gjort är att ladda över bilderna från min överfulla kamera till datorn. Detta betyder att jag har bilder till er alla! Nu ska ni få se mitt underbara lilla rum som jag bor i haha :D.


Här har ni ingången till mitt krypin!


Mitt säng som jag sover så gott i varje natt (förutom inatt^^)


Garderoben, sängbordet och mina tofflisar!!


Min samling av gratis-inträde-biljetter och 50 norska haha!

Detta finns bakom dörr 1 och 2


och detta finns bakom dörr 3


Mina underbara och söta tofflisar på nära håll ^^

På mitt sängbord finns...


Min svarta, svenska mobil och min vita, spanska mobil. Hmm...


Min plugghörna ser ni här.


Mitt fönster har ni här


Min ubersnygga bag från Bershka


Överför min plugghörna sitter denna fina bild som Andrea
har ritat haha! Den hänger där tillsammans med...


... Razzmattazz-ugglisen!


Ovanför sängen hänger 3D-glajjorna som också är från Razz!


HAHA, appropå gräs...


Sista bilden, bara för att ni inte ska glömma bort mitt vackra nylle ^^!

Ja, det var nog alla bilder jag tagit än så länge, enjoy säger jag bara. Nu ska jag lägga mig på sängen och slumra ett tag för att sedan gå upp och äta frukost (frukost är verkligen det godaste som finns!). Sedan ska jag nog sticka och köpa färskpressad juice till alla i denna lägenhet bara för att jag har lust. Men allra först så ska jag sätta in disken i skåpet så tjejerna blir extra-glada över att ha mig här när de vaknar ^^. Jag känner mig så vänlig just nu... God morgon igen på er där hemma!


Mocosa

Jag är förmodligen den mest snorigaste människan på jorden just nu. Förutom att jag har snor i näsan (evidente), så har jag snor i magen; detta på grund av att jag hostar upp snor från halsen och sedan sväljer det, halsen och mitt vänstra öga. Ja, du läste rätt. Mitt vänstra öga. Vänstra ögat. Mitt öga. ÖGA!

Vem, vem har snor i ögat?! Jag, men jag menar hur vanligt är det egentligen? När jag snyter mig så bubblar det upp snor i mitt öga. Detta är ett "beteende" som jag inte är van vid att mitt snor gör när jag snyter mig. Vad ska jag göra åt det här? Om jag inte snyter mig, då kommer näsan rinna som ett vattenfall och jag kommer inte kunna andas. Om jag snyter mig, då kommer det komma snor ur ögat och det kan bringa olycka vid de mer publika platserna som till exempel gatan. Detta är förmodligen ett problem som jag får fundera på över en kopp varm choklad, knäckemacka och Scrubs. Undrar vad J.D hade gjort...?




"I don't look like this everyday guys!"


...

Jag är SJUK!! Förkyld, snorig, halsont och ***** ***********! Det är inte kul "/, en annan sak som är lite roligare är att jag förmodligen/kanske/möjligen kommer träffa M någon gång denna veckan :). Kan inte sova just nu (på grund av nästäppa) så ska kolla klart på Transformers och sedan försöka pömsa. Ja, jag säger pömsa och ja jag är pömsig. Det brukar pappa fråga "Är du pömsig?" Jag har en underbar pappa..

Borracho..

Ja, jag är full, efter att ha kört drinklek med Andrea haha! Men jag är full på ett bra sätt, vet vad jag gör men är bara glad när det gäller allt haha! Pia och Ingrid, jag saknar er tre också (Amanda med alltså ^^.) och jag har mitt svenska nummer på min mobil, men har även en ny mobil med spankt nummer, kan det tyvärr inte utantill! Nu ska vi snart dra någonstans, Terrazza tror jag! kommer blir askul och det här är världens minsta inlägg, men orkar inte skriva mer haha :D. Jag lever helt enkelt livet här nere och hoppas ni gör det i Sverige också.

Pussar från Lisa!!

¡Qué guapo!

Egentligen hade jag inte tänkt skriva något för jag är ganska trött och hade bara tänkt att gå och lägga mig. MEN, då fick jag se att någon hade skrivit en kommentar på mitt senaste inlägg. OCH vem var det? JO, världens sötaste Ann-Louise! Haha ååh, jag blev så glad!! Så nu ska jag berätta vad som har hänt här i BCN..

Ja, efter den evinnerliga jakten efter den där klubben så har vi bara varit ute en gång till. Jag, Andrea och Isabell bestämde oss för att dra till Razzmattazz, (Caroline var astrött och orkade inte följa med). Okej, så här ligger det till:
JAG HAR ALDRIG VARIT PÅ EN BÄTTRE KLUBB! Shit, den har fem enorma dansgolv, olika DJ's i alla rummen och det är rejält crowded hela tiden. Vi kom dit vid 1-2 och då var det ganska tomt, men sedan drog det igång och det var proppfullt med folk resten av natten. Inträdesbiljetten kostade 15 euros, men sedan använde vi biljetten för att köpa en drink, ASNICE! Vi dansade som satan och träffade några svenskar (IGEN) som vi hängde med. Gänget bestod av Arvid som var trevligast och förmodligen fullast (!), någon blond kille som inte sa ett ord under hela tiden och tillslut den mest outtärdliga killen jag mött! Han hade den hemskaste dialekten någonsin och kunde inte sluta tjata om Red-bull. Plus att han stötte på alla oss tre, det dåliga var att när vi dansade kom inga andra killar eftersom vi dansade med dem. Efter ett tag gick vi ut för att ta lite luft och vila, Andrea stog för sig själv längre bortanför oss andra och gjorde något. Då börjar den där jobbiga killen snacka med Isabell och hon utbrister "Nej, jag måste gå och prata med Andrea" och drar. Då sitter jag ensam med den där killen, jag sitter bara och blundar lite och njuter av tystnaden haha. Då ser jag i ögonvrån att killen kollar på mig (NEEEJ!)
"Har du inte druckit någon red-bull?", "ehh hehe, näe, men jag måste prata med Andrea!!" springer fram till Andrea och Isabell och utbrister " NU DRAR VI! JAG DÖR OM VI SKA HÄNGA MED DEM HELA TIDEN!". Som tur är så känner de andra likadant och vi smyger iväg OCH lyckas haha.

Sedan stack vi ner till det förmodligen största dansgolvet och dansade skiten ur oss, träffade ett spanskt gäng och ja haha! Jag kommer inte riktigt ihåg hur det var, men helt plötsligt dansar vi med ett helt gäng och en speciell kille (M) dansar med mig, assöt ^^. Tänk er lång, smal, mörkhårig, fina ögon och spanjor, kan inte bli bättre! Iallafall dansar vi och börjar kyssas lite och efter det så håller han min hand hela tiden, så sött! Inte bara hålla handen, utan ni vet tvinna-in-fingrarna-i-varandra-hålla-handen! Vi snackar lite och han kan bara spanska och LITE engelska, hjälp tänker jag, men det gick faktiskt bra. Han får mitt nummer ^^. Sedan så ber hans kompisar att han ska ta kort på dem och sedan säger de att de vill ta kort med mig med haha! Så jag är med på ett suddigt partykort med två spanjorer! (Finns på facebook till och med :O) Ja, vad hände sen?! Hmm klubben stängde 06.00 och då gick vi en bit mot tunnelbanan som vi skulle åka med, M följde mig och sedan sa vi hejdå och han fick min msn. Sedan gick vi ramblan hem och det var massa äckliga gubbar, men kom hem säkert och landa i sängen vid 07.20.

Efter det sov jag till klockan 17.00, var hur trött som helst! Jag har pratat med M mer på msn och allt verkar bra! M är 23 och bor 8 mil från Barcelona (damn it!), men han ska börja på UB (Universitat de Barcelona) den 15:e september och jag vet inte riktigt om han flyttar hit då, han har inte bestämt sig.

Har mer att berätta men orkar inte, vill verkligen sova, men jag lovar att uppdatera igen när jag vaknar! Un beso till er alla där hemma och ja Ann-Louise, jag saknar er med och våra härliga måltider tillsammans! Saknar även mamma, pappa och Simon-plutten! Jag saknar alla egentligen så om ditt namn inte står med så saknar jag dig ändå haha! Ska även börja ta kort och lägga upp så att ni har något att kolla på.

Nattis från BCN!


Mis peis están estupidez

GAAH! Jag har hur ont i fötterna som helst!! Plus att vi gick i en evighet och hitta inte en klubb som vi skulle till. Sedan frågade vi massa folk, ingen visste vart den fanns och när vi väl hitta en kille som visste vart den låg, vad hände då? Jo, vi gick i en evighet igen, plus att när vi kom fram var det stängt. Då vandrade vi hemåt, men träffa en tjej som gav oss gratis inträde och då gick vi till den klubben, visar upp våra kort som vi fick, kommer till dörren där en vakt står. Andrea frågar efter stämpel och håller fram handen och han bara nockar hennes hand med sin knytnäve lite grann sådär, plötsligt får vi inte gå in och vi fattar NADA! Sedan visar det sig att Andrea pekade fuck-you till vakten (på skoj antar jag) så nehe sedan gick vi raka vägen hem. Mina fötter is killing me och jag vill bara sova sova sova sova sova sova sova sova... Att jag dessutom saknar D gör inte saken bättre, haha han var så himla rolig och kul att prata med :). Nattis på er alla och hoppas ni sover gott ^^.

Estoy cansada

Jag är hur trött som helst, igår hände så himla mycket. Hade lektion först och sedan chilla jag hemma och städade. Vid 20.00 drog jag, Andrea, Isabelle och Caroline (alla vi bor i samma hus) för att träffa de andra tjejerna för att sedan gå till en tapas-bar. Det var faktiskt gott, första gången jag käkade tapas. Sedan drog vi alla hem till våran lägenhet för att hämta lite vin och jag bytte om. Efter det drog vi till ett ställe som kallas Macba, som är förkortning för Modern Arts någonting. Det är typ ett öppet torg där alla skejtare håller till och museét Macba ligger ju där med. Väl där så satt vi och kollade på de som skejtade och drack lite vin sådär. Det visade sig att de som satt bredvid oss var svenskar och vi började prata med dem. Efter vi varit där ett bra tag så bestämde vi oss för att gå till Carpe Diem Lounge Club (CDLC) och då följde två killar R och D med. Det tog typ en evighet att komma till CDLC eftersom det ligger borta vid stranden medan Macba ligger högt upp på vänstra sidan av Ramblan sett från stranden. Andrea hookade direkt upp med R haha, hon sa vid Macba att "han den där killen bredvid dig vill jag ha" och det var innan vi förstod att de var svenskar ^^.

På vägen så snackade jag och D mycket, han hade så himla rolig humor! När vi väl kom fram till CDLC så dansade vi och låg i soffor ute som man ska sitt-ligga i, asmysig club. Sent på natten bestämde vi oss för att traska hemåt och efter ett tag var det bara jag, Andrea, R och D kvar för alla de andra hade gått hem. Vi gick en bit och sedan så skaffa vi en taxi hem till oss and the rest is history haha! Nu kommer det lite dumma, D åker hem till lilla Sandviken idag vid 17.00. Men jag hade i alla fall askul och ångrar inget och gjorde inget som jag ångrar heller så ja, han fick mitt nummer i alla fall och mailadress.

Ja det där var min dag och natt, somna vid 5 kanske och vakna vid 10-11 för D skulle dra och skaffa boardingcard och såna saker. Hur är era dagar hemma i Sverige då? Lika varma som här? ^^. Ska nog dra och ta en dusch och sedan städa, tvätta och handla lite kanske. De andra ligger på stranden just nu och jag sa att jag skulle komma senare, men är fett lack och orkar inte. (Jag har blivit påverkad av alla dessa coola uttryck som stockholmare har haha.) I alla fall så får ni massa soliga kramar från varma BCN!


RSS 2.0